Formålet med udviklingen af bi okay har været at skabe en naturlig og forfriskende drik. Bi okay er fremstillet af økologisk Biosa Basic, naturlige/økologiske aromastoffer og mineralvand samt en moderat mængde kulsyre. Desuden er der anvendt sødestof fra stevia i den søde variant.

Biosa Basic er et fermenteret koncentrat, som indeholder probiotiske mikroorganismer, mælkesyrebakterier, urteudtræk og organiske syrer. Produktionsprocesserne er udviklet på baggrund af mange års erfaring. Indholdet af Biosa Basic gør bi okay selvkonserverende og langtidsholdbar. Den behøver derfor ikke at opbevares på køl, men nydes dog bedst kølig.

Bi okay er produceret ud fra en økologisk tankegang, og der anvendes ikke syntetiske eller naturidentiske råstoffer i produktionen. (Den søde udgave kan dog indtil videre ikke mærkes "økologisk", da sødestoffet fra steviaplanten endnu ikke er godkendt til økologiske produkter. Vi håber, at dette vil ske snart.) Bi okay har et højt indhold af gavnlige mikroorganismer. Konceptet probiotika blev kendt for over 100 år siden. Men i modsætning til tidligere tider får moderne forbrugere sjældent tilstrækkelige mængder probiotiske mikroorganismer gennem fødevarerne.

Bi okay forhandles i helsekostforretninger.

Bi okay