Biosa Danmark er en danskejet virksomhed med speciale inden for økologisk produktion med GMO-fri mikroorganismer til mennesker, dyr, planter og miljø. Vi arbejder ud fra et ønske om at kunne gøre en forskel i den enkeltes liv, samt at kunne bidrage til et bæredygtigt samfund i balance med omgivelserne.

Virksomheden blev grundlagt i 2002 og har siden været i rivende udvikling. 20 lande i Europa, Nord- og Sydamerika benytter sig i dag af Biosas mikroorganismeprodukter. Ved at arbejde innovativt på at udvikle løsninger, der kan transformere måder at håndtere helbred og miljø på, ønsker vi at vise nye veje.

Biosa Danmark samarbejder med Danida om ulandsprojekter, der fremmer befolkningens levestandard ved at øge udbyttet af høsten og forbedre arbejdsvilkårene. Disse projekter har til opgave at udbrede økologiske landbrugsmetoder ved hjælp af mikroorganismeteknologien. Virksomheden ønsker dermed at være med til at mindske brugen af kemiske landbrugsmetoder og GMO- teknologi. Vore resultater taler deres eget sprog, og vi glæder os til at skabe endnu flere …

Bi okay